Wie zijn wij?

Happy in Work

Happy in Work is een jonge, innovatieve organisatie die op bevlogen wijze coaching en workshops aanbiedt met een no-nonsense mentaliteit. De client staat voorop, maar ook de werkgever en de verwijzer staan centraal in het proces. Wij geloven erin dat langdurig herstel alleen kan worden bereikt door dit proces open met alle betrokkenen te doorlopen.

Happy in Work wordt geleid en grotendeels uitgevoerd door Saskia van der Zee. Saskia komt oorspronkelijk uit het bedrijfsleven en weet als geen ander hoe te bewegen en te manoeuvreren in een corporate omgeving waarin werkdruk, behalen van targets en doelstellingen de norm zijn. Zeven jaar geleden is ze uit het bedrijfsleven gestapt en voor zichzelf een coaching praktijk gestart waarin zij begeleiding biedt voor mensen die vastlopen door overmatig middelengebruik zoals alcohol en drugs www.happysober.nl.

Saskia van der Zee

Daarnaast heeft zij jarenlange ervaring opgedaan binnen de geestelijke gezondheidszorg en is daarbinnen o.a. werkzaam geweest als burn-out coach. Binnen het bedrijfsleven heeft ze meerdere in company workshops gegeven aan teams om dit onderwerp op tafel te leggen en meer kennis te delen over het voorkomen van een burn-out. Verder heeft ze (preventieve) één op één coaching trajecten geleid. Tijdens deze trajecten staan persoonlijke ontwikkeling, autonomie en verantwoordelijkheid nemen over je eigen leven centraal. Hiervoor heeft ze diverse opleidingen en trainingen gevolgd.
De coach technieken zijn onder andere gebaseerd op de cognitieve gedragstherapie. CGT gaat ervan uit dat jouw gedachten en gedrag voortkomen uit hoe je tegen problemen aankijkt. Dat laatste maakt dat je negatieve gevoelens ervaart en negatief gedrag vertoont wat niet door de gebeurtenis komt maar door de manier van hoe je naar die gebeurtenis kijkt. Hoe je doet is van invloed op hoe je je voelt. Gedragspatronen kunnen emotionele patronen in stand houden; met deze therapie kijken we naar de gedachten en de gedragspatronen die jouw burn-out veroorzaken en we onderzoeken hoe we deze gedachten en dit gedrag kunnen veranderen met het doel dat je niet terugvalt in oud gedrag.

Cookies & Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Lees Privacyverklaring

Accepteren