Duidelijkheid voor Werkgever

Wat biedt Happy in Work?

De toegevoegde waarde van Happy in Work is het creëren van duidelijkheid over wat er daadwerkelijk speelt bij de werknemer, hoe lang het hersteltraject duurt en wat de uitkomst van dit traject gaat zijn. Er wordt tijd, geld en energie geïnvesteerd in de re-integratie van de door burn-out getroffen medewerker, dan is het wel zo prettig dat de werkgever weet waar hij aan toe is. De belangrijkste vragen voor de werkgever zijn: komt de medewerker terug? Zo ja, op wat voor termijn? Zo niet, op welke manier is het mogelijk om op een zo kort mogelijke termijn tot een passende oplossing komen met elkaar? Niet alleen de werkgever is gebaat bij antwoorden op deze vragen, maar ook de werknemer heeft hier enorme baat bij in het proces naar herstel. Wat de uitkomst ook wordt.

Samen met de cliënt onderzoeken wij hoe de privé- en de werkomgeving tot steun kunnen zijn tijdens het herstelproces, tijdens en na de re-integratiefase tot weer volledig aan het werk zijn. Zowel werkgever als werknemer hebben de verplichting mee te werken aan een snelle en gezonde terugkeer. Happy in Work werkt zo efficiënt en transparant mogelijk, om dit doel te bereiken.

Onze medewerker werd snel en adequaat geholpen door het team van Happy in Work. Al direct na het eerste gesprek werd duidelijk hoe lang het traject zou duren en hoe gemotiveerd onze medewerker was om weer bij ons aan de slag te gaan. Hierdoor konden wij goed anticiperen op de weken van afwezigheid, waardoor het productiviteitsverlies en extra kosten minimaal waren in vergelijk met eerdere gevallen.

Barbara, HR directeur financiële sector

Kosten

Een behandeling bij Happy in Work wordt altijd opgestart in samenwerking met de werknemer, de werkgever en/of bedrijfsarts. Na het eerste gesprek start de werknemer met het 12 weken durende herstelprogramma dat zich richt op alle verschillende aspecten van het klachtenbeeld:

  • Verminderen van klachten
  • Het versterken van de draagkracht
  • Onderzoeken van persoonlijke doelen en drijfveren
  • Leren voorkomen van een nieuwe burn-out

Het 12 weken durende herstelprogramma is actief, doelgericht en gepersonaliseerd en bestaat uit diverse standaard onderdelen (klachtenreductie, cognitieve therapie, coaching en terugvalpreventie). Dit wordt op basis van de persoonlijke wensen en behoeftes uitgebreid met aanvullende modules (running therapie, yoga, mindfulness, ontspanning, job coach).

De kosten hiervoor zijn €3.950,- excl. btw.

Omdat de behandeling van burn-out sinds 2012 niet meer worden vergoed door de zorgverzekeraar, worden de kosten voor het 12 weken durend herstelprogramma betaald door de werkgever.

Cookies & Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Lees Privacyverklaring

Accepteren