Kosten

Een behandeling bij Happy in Work wordt altijd opgestart in samenwerking met de werknemer, de werkgever en/of bedrijfsarts. Na een intakegesprek waarin diverse criteria worden uitgevraagd, kan gestart worden met de werknemer met het 12 weken durende herstelprogramma dat zich richt op alle verschillende aspecten van het klachtenbeeld:

  • Verminderen van klachten
  • Het versterken van de draagkracht
  • Onderzoeken van persoonlijke doelen
  • Leren voorkomen van een nieuwe burn-out

Het 12 weken durende herstelprogramma is actief, doelgericht en gepersonaliseerd en bestaat uit diverse standaard onderdelen (klachtenreductie, cognitieve therapie en coaching en terugvalpreventie). Dit wordt op basis van de persoonlijke wensen en behoeftes uitgebreid met aanvullende modules (running therapie, yoga, mindfulness, ontspanning, job coach).

De kosten hiervoor zijn €3.950,- excl. btw. Het intakegesprek kost €175,-. Indien medewerker start met het traject wordt dit bedrag in mindering gebracht.

Deze kosten worden betaald door de werkgever. Sinds 2012 worden burn-out behandelingen niet meer vergoed door de zorgverzekeraar en is de behandeling van een burn out verdwenen uit het zorgaanbod van de reguliere geestelijke gezondheidszorg. Hierdoor is de kwaliteit van de zorg die wordt geleverd, niet altijd passend bij de ernst van de klachten. Happy in Work gelooft in een integrale aanpak zoals hierboven genoemd.

Nu aanmelden

Cookies & Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Lees Privacyverklaring

Accepteren