Disclaimer

De teksten en informatie op de website van Happy in work zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. We streven ernaar de informatie op deze website juist en volledig te laten zijn. Happy in work werkt met zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle informatie op haar website. Onjuistheden kunnen ondanks dat voorkomen. Happy in work is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen verbonden met verdere verspreiding van onze informatie via internet, of voor technische storingen.

Happy in work is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade die het (in)directe gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie die je op of via deze website verkregen hebt. Wij behouden ons het recht voor om de materialen te wijzigen, verwijderen of opnieuw te plaatsen, zonder dat we je daar eerst van op de hoogte brengen.

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis. Informatie mag niet gekopieerd, verspreid of op een andere manier gebruikt worden.

Links naar websites van derden zijn bedoeld als hulp voor de gebruiker van deze website. Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de juistheid van de informatie die op websites van derden staat.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Cookies & Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Lees Privacyverklaring

Accepteren